Et utdrag av Oversjefsmesters Vegetariske Fristelser

Kap. 1.1: Grøntfór. Kål Surprise.

Ta 1 stk. kålhode. Nyt det.


Kap. 1.2: Grøntfór. Duogulrøtter drapert i tranebærsaus.

Ta to gulrøtter - drapér disse i tranebærsaus.


Kap. 2: Salater. Frisk pust pastasalat.

Ta 1 stk. Colgate tannpasta. Tilsett mais, løk, rødkål og ananas. Bland dette sammen i fluorolje. Pyntes med fetaost.


Kap. 3: Frukt. Gammel kjærlighet.

Ta fjorårets nedfallsgråpærer. Mariner disse i sursildslake. Serveres med multekrem.


Kap. 4: Egg & ost. Pocherte Fristelser.

Ta 4 store egg fra frittgående høner. Miks dette sammen i en bolle, tilsett 4 ss. fløte, samt 40 g. parmesanost. Hell røren over i en forvarmet stekepanne. Tilsett tomatringer og løk. Stekes til overflaten er gyllenbrun. Porsjoneres i 4 like store størrelser.